Een maatwerk WordPress website

Stelt-Timmerwerken-on-labtopJe onderneming is uniek en je wilt daarom geen standaard website maar een ‘eigen’ website die voldoet aan je specifieke wensen. Daarom maken wij maatwerk websites. Samen met jou bepalen wij de structuur en het grafisch ontwerp. Pas als je tevreden bent vertalen wij dit webdesign naar een professioneel werkende website.

Alle websites bouwt Villa Vormgeving in WordPress. Met dit stabiele en gebruiksvriendelijke CMS-systeem kun je zelf eenvoudig je website up-to-date houden en alle inhoud aanpassen.
Je kunt het onderhoud natuurlijk ook aan ons overlaten, wij plaatsten je tekst en/of beeld dan vakkundig en snel op de website.

Ook het technisch onderhoud van de website is bij ons in goede handen en wordt tegen een vooraf vastgesteld tarief met regelmaat verzorgd. Hosting voor je website is bij ons eenvoudig geregeld, zo heb je alles onder één dak.

Kosten: Aan de hand van je specifieke wensen en vragen stellen wij samen vooraf een offerte vast zodat je vooraf weet waar u aan toe bent

Bekijk onze portfolio voor een overzicht van gerealiseerde websites.

Wil je weten wat wij voor je website kunnen betekenen? Bel dan direct met Ellen 06 – 812 867 90 of mail ellen@villavormgeving.nl

Je hebt al een WordPress website maar loopt vast in het systeem?

Kies dan voor de workshop ‘Ondersteuning op maat’. Wij helpen je graag WordPress beter te begrijpen.
Lees verder >

Je wilt een eenvoudige WordPress website met een standaard template?

Kies dan voor de workshop ‘Eigen website in één dag’. Middels een workshop van één dag heb je een draaiende basis website en de kennis in huis om deze site te onderhouden en te vullen. Mooi voor elkaar!
Lees verder >