marc_mol-portret-300x225Villa Vormgeving zet wensen van opdrachtgevers om naar een mooi en doelgericht resultaat.

Marc: ‘Alles wat wij maken is maatwerk. Persoonlijk contact en heldere communicatie met de opdrachtgever vinden wij belangrijk om tot het juiste eindresultaat te komen. We voelen ons betrokken en willen graag de wereld mooier maken’.

Villa Vormgeving is in mei 2011 opgezet door Marc Mol. Marc is ruim twintig jaar grafisch ontwerper en heeft binnen diverse bedrijven brede ervaring en vakkennis opgedaan. Het ontwerpen van logo’s en huisstijlen is zijn passie en met veel enthousiasme vertaalt hij deze naar functionele media-uitingen. Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign zijn zijn zevende zintuig.

Marc heeft zijn opleiding tot grafisch vormgever gevolgd aan het Grafisch Lyceum in Amsterdam. Daarna heeft hij onder andere gewerkt voor Studio Brouwer (Sonja Bakker), Hermans Entertainment group (Disky, Discoland), Frenchtop Cosmetics Europe (Henna Plus) en Uitgeverij Keesing in Amsterdam (Denksport). In deze zeer diverse branches is hij gegroeid tot een grafische ‘alleskunner’ en weet hij alle fijne kneepjes van het vak.

Ellen-Koning-225x300

Sinds 2013 is Ellen Koning als web ontwikkelaar werkzaam bij Villa Vormgeving. Als autodidact en doorbijter heeft Ellen de kennis in huis van een maatwerk ontwerp een professionele website te realiseren.

Ellen heeft voorheen in de zorgsector gewerkt. Haar laatste functie was vrijwilligerscoördinator voor Wonen-Plus (De Wering). Ellen heeft diverse websites gebouwd in HTML en CSS. Sinds haar start bij Villa Vormgeving richt zij zich als webdesigner specifiek op het populaire en gebruiksvriendelijke WordPress.

Wil je weten wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 06-135 085 41 of stuur ons een email.